PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Építőmesteri és szakipari hibaelhárítási és ad-hoc karbantartási munkák kivitelezése

Ajánlatkérő: 

Cívis Ház Zrt.
4024 Debrecen, Iparkamara u. 2.
Tel.: (52) 503-111
Fax: (52) 503-114
e-mail: csonka.gabriella@civishaz.hu

Versenyeljárás típusa: nyílt, egyfordulós eljárás.

A felhívás tárgya:

A Cívis Ház Zrt. kezelésében lévő, egyrészt a saját tulajdonú ingatlanoknál, másrészt az önkormányzati tulajdonú bérlakásoknál az előre nem látható és nem tervezhető javítási, illetve azonnali beavatkozást igénylő építőmesteri és szakipari hibaelhárítási és gyorsjavítási munkák soron kívüli elvégzése folyamatos, 24 órás szolgálattal, Vállalkozási Szerződés alapján.

Szerződés időtartama: 2018. 08. 01. – 2019. 07. 31.

A részletes felhívási dokumentáció igényelhető:

Az ajánlatkérő a dokumentációt kizárólag e-mailben tett igénybejelentést követően, elektronikus formában, az ajánlattevő által az igénybejelentés során megadott elektronikus levelezési címre, e-mail útján megküldve, ingyenesen biztosítja.  Az ajánlattétel feltétele az igénybejelentés,  melynek tartalmaznia kell az igénylő elérhetőségeit:  név,  cím,  telefonszám,  e-mail cím, jogi személy esetén adó-, és cégjegyzékszám.

Az igénybejelentést a csonka.gabriella@civishaz.hu e-mail címre hétfőtől péntekig 9:00-14:00 óra között kell megküldeni, legkésőbb az ajánlattételi határidőt megelőző napig. A dokumentáció át nem ruházható, közzé nem tehető.

Ajánlat beadásának határideje és nyilvános borítékbontás időpontja:
2018. június 4. - hétfő - 1000 h

Helye:  4024 Debrecen, Iparkamara u. 2. szám 109/A iroda

Eredményhirdetés: A beadást követő 30 napon belül, írásban.

 

Cívis Ház Zrt.